Nyári programváltoztatások

Kedves Barátaim!

 

A „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” (a továbbiakban: HSHE) 2020. évi munkaterve – a koronavírus járvány miatt – több pontban módosul.

A legfontosabb változások a következők:

 

1./  A 2020. év április 27-re ütemezett közgyűlést elhalasztjuk. A közgyűlés új időpontjáról és helyéről kellő időben mindenkit tájékoztatni fogunk.  

 

2./ A 2020. év május hónap 22. napjára ütemezett „Hálózatos Találkozót” szeretnénk megtartani az eredeti tervek szerint, de ha a járvány helyzet ezt megkívánja, akkor a Benczúr Házzal egyeztetve egy új időpontot fogunk kitűzni, s ezt majd a HSHE honlapján közzé tesszük.

 

3./  A 2020. augusztus első felére ütemezett tótszentmártoni kétnapos kirándulásunkat szeretnénk ezen időpontban megtartani. Kérjük, hogy azok, aki erre szeretnének eljönni, szíveskedjenek jelentkezni Sámóczi Istvánnál (samoczi44@gmail.com, telefon: +36/30/501-5614) vagy Kuzma Istvánnál (kuzmaistvan@gmail.com, telefon: +36/30/245-7628). Kérjük továbbá, hogy az elektronikus címmel nem rendelkező barátainkat is szíveskedjetek erről a levélről tájékoztatni.

Vigyázzatok magatokra és családotokra!

Budapesten, 2020. év  április hónap   21. napján     

 

Üdvözlettel:                                                       / Sárközi András /

                                                                                A HSHE elnöke     

Related Images:

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.