Közérdekű kategória bejegyzései

125 éves az alépítmény építés Magyarországon, a múlt, a jelen és a jövő a hírközlésben, XVIII. Építtetői, Tervezői és Kivitelezői Fórum

Tisztelt Kollégák! Szeretettel meghívunk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Magyar Mérnöki Kamara rendezésébe megtartandó XVIII. Építtetői, Tervezői és Kivitelezői Fórumra. A rendezvény időpontja 2023. október 12. A rendezvény helyszíne: 1133 Budapest, Esztergomi út 9. Nemzeti Média- és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény, Tájékoztatás | Hozzászólás most!

Vecsési Káposztafeszt 2023 Eredmény

Kedves Egyesületi Tagok! A Vecsési Káposzta fesztiválon a Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskolával közös csapatunk elnyerte az első helyezést a „Legszebb sátor” kategóriában, illetve a második helyezést a főzőversenyben. Főzőverseny oklevél Legszebb sátor oklevél A rendezvényről készült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Közérdekű, Tájékoztatás | 1 hozzászólás

2023.05.25-ei Közgyűlés meghívó

Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesülete 2220 Vecsés, Kellner dr. u. 24/b, 1. em. 17. Meghívó  Kedves Egyesületi Tagok! Ezennel tisztelettel meghívunk Benneteket a „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” elnevezésű társadalmi szervezet közgyűlésére. 1./ A közgyűlés helye: 1056 Budapest, Belgrád rakpart … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

2022 Vecsési Káposztafeszt

20. alkalommal megrendezésre kerülő Vecsési Káposzta fesztiválon idén is képviselteti magát az egyesület a Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétnyelvű Általános Iskolával közös csapattal. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Ebédidő mindkét napon 12-14 között. Ebédet az előre jelentkezőknek tudunk biztosítani. Jelentkezés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű | Hozzászólás most!

2022.09.12-ei Közgyűlés meghívó

Kedves Egyesületi Tagok! Ezennel tisztelettel meghívunk Benneteket a „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” elnevezésű társadalmi szervezet közgyűlésére. 1./ A közgyűlés helye: Budapest X. kerület, Ceglédi út 30. 2./ A közgyűlés megkezdésének időpontja: 2022-09-12., 16 óra. 3./ A közgyűlés tervezett befejezési … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

2022.07.22-ei Közgyűlés meghívó

Kedves Egyesületi Tagok! Ezennel tisztelettel meghívunk Benneteket a „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” elnevezésű társadalmi szervezet közgyűlésére. 1./ A közgyűlés helye: Budapest, X. kerület,Ceglédi út 30. 2./ A közgyűlés megkezdésének időpontja: 2022-07-22., 16 óra. 3./ A közgyűlés tervezett befejezési időpontja: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

Relikvia

Related Images:

Kategória: Közérdekű | Hozzászólás most!

2022.05.09-ei Közgyűlés meghívó

Kedves Egyesületi Tagok!   Ezennel tisztelettel meghívunk Benneteket a „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” elnevezésű társadalmi szervezet közgyűlésére. 1./ A közgyűlés helye: Budapest IX. kerület, Gyáli út 22. 2./  A közgyűlés megkezdésének időpontja: 2022-05-09., 16 óra. 3./  A közgyűlés tervezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

OPTTTT 2021

A tavalyi évben megrendezett Országos Postás, Távközlési Természetbarát Találkozó és Túraverseny anyagai feltöltésre kerültek. OPTTTT 2021. július 16-18. Related Images:

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

2021.11.08-ai Közgyűlés

Kedves Egyesületi Tagok! A közgyűlés lezajlott, a csatolt jegyzökkönyv szerint. 2021. november 15-ig várjuk az észrevételeket és a szavazatokat. A HSHE módosított Alapszabálya Határozati javaslatok jegyzőkönyv Related Images:

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!