Üdülés

TÁJÉKOZTATÓ
Tájékoztatjuk T. Vendégeinket, hogy Balatonudvariban lévő üdülőházainkat ez évben is üzemeltetjük. Az üdülés névre szóló beutalóval és önellátással vehető igénybe.
Elő- és utószezonban (május 1 – június 14. között illetve szeptember 6 – október 31. között) 2, 3, 10 napos időre is lehet, míg a főszezonban (június 14 – szeptember 6. között) csak 7 ill. 14 napos időtartamra adjuk ki a házakat, melyeket péntek 14 órától lehet elfoglalni és következő hét pénteken 10 óráig tisztán, kitakarítva – melyhez tisztítószert biztosítunk-, kell átadni.
Üdülőnkben iskolás csoportoknak és üzemi kollektívák kihelyezett továbbképzéséhez vagy találkozók megszervezéséhez szálláslehetőséget, az elő- és utószezonban biztosítunk a megadott térítési díjak mellett.
Házaink (5 ház) különállóan, de bekerített területen vannak. Minden ház 5 személyes. Beosztásuk: terasz, nappali-ebédlő szoba (heverővel, TV, rádió, hűtőgép), 2 hálószoba (egyikben dupla ágy, másikban emeletes ágy), főzőkonyha (2 lapos villanyfőző, mosogató, konyhaszekrény, mely teljesen felszerelt), fürdő és WC helység (zuhanyzóval). Ágyneműt biztosítunk, a fürdőben és a konyhában hideg és meleg víz is biztosított.
Lehetőség van ebéd (2 fogásos) házhoz szállításra, megrendelésre is, illetve friss kenyér, péksütemény is kapható.
Az üdülőnek saját gépkocsi parkolója van.
A területen kiépített homokozó, szalonnasütő hely (nyársak) illetve bográcsozási lehetőség van. Pici gyermeket is lehet hozni, gyermekkádat és kiságyat biztosítunk.

Az üdülő területére kutyát, vagy egyéb háziállatot hozni nem lehet!
Az üdülőben és területén csak az oda bejelentett vendégek tartózkodhatnak, ha vendéget fogadnak, a Gondnoknak be kell jelenteni!

Az üdülő kb. 500 méterre van a fizetőstrandtól (szabad strand 1000 m-re található) és a vasútállomástól.
A közelben találhatók: orvosi rendelő, posta, abc, vendéglátóhelyek. Horgászási lehetőség csak érvényes engedéllyel! Rendelkezünk csónakkal, melyet bérelhetnek (4 személyesek, mentőmellény biztosított).

Üdülésre jelentkezéseket a kért időpontok biztosításának figyelembevételével személyesen, ill. telefonon fogadunk május 15-ig, illetve azt követően a szabad kapacitás függvényében folyamatosan. A beutalók kitöltése és befizetése személyesen az üdülés megkezdése előtt 1 hónappal, vagy postai utalványon történő átutalással a szakszervezet címére történik.
Bankszámla számunk: ERSTE 11600006-00000000-63099081. Az üdülés megkezdése előtt -14 nappal történő lemondás esetén,- a befizetett szállásdíjat nem tudjuk visszatéríteni, de más család jelentkezését elfogadjuk, illetve beszámítjuk

Térítési díjak:

    MATÁSZ-Távszak-HSHE-HSzB tag Idegen illetve hozzátartozók részére
1 ház napi díja   7500 Ft 10000 Ft
IFA nap/fő/éj   350 Ft 350 Ft

IFA= Idegen Forgalmi Adó (Balatonudvari Önkormányzatának kell befizetnünk)

A bejelentett üdülővendégekhez érkező és ott alvó személyeket a Gondnoknál kell bejelenteni és részükre a térítési díj: 2850 Ft/éj/fő.

Jelentkezés Bohus Györgynél tel:+36-20-803-5105 e-mail: bohusgy@gmail.com


Nagyobb térképre váltás

Házirend letöltése

Related Images: