2012. február hónap bejegyzései

Böllérverseny Újszentmargita

Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre a Hajdú-Bihar Megyei Böllérverseny 2012. február 25-én Újszentmargitán. További információk: Újszentmargita település honlapja Szállást korlátozott számban tudunk biztosítani!!! Ajánlott, önállóan foglalható további szállások: Balmaz Hotel honlapja Tiszacsegei Halászcsárda honlapja Falusi turizmus keresőoldala Pénteken, szombaton és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

Felhívás támogatásra

Kedves volt kábelüzemi dolgozók! Ezúton is kérjük, hogy támogassátok a HSHE csapatát, az SZJA 1 százalékával, vagy adománnyal. Egyesületünk adatai: 1./  Név: Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesülete. 2./ Cím: 1107 Budapest, Ceglédi út 30. 3./ Adószám: 18194351-1-42 4./  Számlaszám:  OTP … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Tájékoztatás | Hozzászólás most!

Közgyűlés meghívó

Ezennel tisztelettel meghívjuk Önt a „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” elnevezésű társadalmi szervezet soron következő közgyűlésére. 1./ A közgyűlés helye: Budapest, VIII. kerület, Baross utca 11. 2./  A közgyűlés megkezdésének időpontja:  2012- 02-28., 16 óra. 3./  A közgyűlés tervezett befejezési … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Rendezvény | Hozzászólás most!