2012. május hónap bejegyzései

Korondi kirándulás

Újszentmargitai Böllérversenyen Korondiakkal történt beszélgetés alapján Újszentmargita testvér településére Korondra szervez buszkirándulást az Újszentmargitai Hagyományőrző alapítvány és a HSHE közösen. A busz 55 fős, 2012. augusztus 2-án 9 órakor indul Újszentmargita Rákóczi út 100 szám alatti HHT telephelyről. Visszautazás: 2012. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény | Hozzászólás most!

OPTTTT 2012 időpont változás figyelmeztetés

Mindenkit megkérünk, hogy figyelmesen olvassa el az előző bejegyzésben található felhívást, ugyanis változott az OPTTTT időpontja, és erről tájékoztasson minden további érintettet. Valamint közeledik az előzetes szállásfoglalás Május 18-ai határideje. Aki addig nem jelez vissza, annak nem tudjuk biztosítani a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Tájékoztatás | Hozzászólás most!

OPTTTT 2012 Jelentkezés

Kedves Érdeklődők! Itt letölthető az OPTTTT 2012 Felhívása, valamint a Előzetes jelentkezési lapja, amin a szállásigényt kellene szigorúan május 18-ig jelezni felénk, különben nem tudjuk senkinek se garantálni a kedvére való szállást. Kérünk mindenkit, hogy továbbítsa nyugodtan minden kedves érdeklődőnek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Dokumentumok, Felhívás, Közérdekű | Hozzászólás most!

Balatonudvari

Kedves Tagok! A Balatonudvariban található üdülő ismét megnyitotta kapuit! Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Információk az Üdülés menüpont alatt található. A nyitómunkálatokon készült fotók itt megtekinthetőek: Gallery Related Images:

Kategória: Felhívás, Tájékoztatás | Hozzászólás most!

OPTTTT 2012

Kedves Tagok! Idén kerül megrendezésre az 50. Jubileumi Országos Postás – Távközlési Természetbarát Találkozó és Túraverseny dr. Szarka György emlékverseny. A rendezvény ideje: 2012. július 27-28-29. Helye: Csillebérci Szabadidő- és Ifjúsági Központ 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21. Előzetes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Rendezvény | Hozzászólás most!

Szerkesztőbizottsági gyűlés!

Kedves Tagok! A következő szerkesztőbizottsági gyűlés 2012. május 9-én lesz 16 órai kezdettel a Budapest, Ceglédi út 30. I/25 számú irodában. Minden szerkesztőt és érdeklődőt szeretettel várunk. Related Images:

Kategória: Felhívás, Rendezvény | Hozzászólás most!