2010. november hónap bejegyzései

Hírlevél

Jobb oldalon mostantól fel lehet iratkozni egy hírlevélre, ami minden újdonságról emailt küld! Akinek megvolt az emailcíme, azokat utólagos engedelmükkel beregisztráltam a szolgáltatásba. Aki nem igazolja vissza, az nem fog leveleket kapni. Úgyhogy aki szeretne értesülni a honlap eseményeiről az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Közérdekű | Hozzászólás most!

Meghívó 2010. november 30-ai közgyűlésre

Ezennel tisztelettel meghívjuk Önöket a „Hálózatépítők Segélyező és Hagyományőrző Egyesület” elnevezésű társadalmi szervezet soron következő közgyűlésére. 1./ A közgyűlés helye: Budapest, VIII. kerület, Baross utca 11. 2./  A közgyűlés megkezdésének időpontja: 2010- 11-30., 16 óra. 3./  A közgyűlés tervezett befejezési … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Rendezvény | Hozzászólás most!

Oldal frissítés történt

Felkerült három újabb életút interjú a honlapra. Related Images:

Kategória: Frissítés, Közérdekű | Hozzászólás most!

Szerkesztőbizottsági gyűlés

A „100 éves a kábelüzem” című kiadvány 2010. november 17-re tervezett szerkesztőbizottsági gyűlése elmarad, illetve 2010 november 24-én 15órai kezdettel kerül megtartásra. Érdeklődni Lukács Balázsnál lehet a 06-30-971-2209 telefonszámon, illetve a hshe@hshe.hu email címen. Related Images:

Kategória: Rendezvény | Hozzászólás most!

Átépítés alatt!

Az oldal átépítés alatt van. Kis türelmet kérek! Ha valakinek bármi észrevétele van, azt küldje el a hshe@hshe.hu email címre! Köszönöm! Related Images:

Kategória: Felhívás, Közérdekű | Hozzászólás most!

Az III. HAJDÚ-BIHAR MEGYEI BÖLLÉRVERSENY

A HSHE idén is részt vesz a III. HAJDÚ-BIHAR MEGYEI BÖLLÉRVERSENY-en Újszentmargitán 2010. november 27-én. A versenyre csapattagnak, illetve segítőnek jelentkezni lehet Szilágyi Bertalannál (tel:+36-30-250-5836, kisberci@freemail.hu) 2010. november 19-ig. Related Images:

Kategória: Rendezvény | Hozzászólás most!