2011. január hónap bejegyzései

Február havi szerkesztőbizottsági gyűlés

A 2011. január 12-én tartott gyűlés emlékeztetője megtekinthető itt: Emlékeztető Valamint tájékoztatom a tagokat, hogy a következő gyűlés 2011. február 16-án lesz 15 órakor a 1107 Budapest, Ceglédi út 30. III/45. számú tárgyalóban. Related Images:

Kategória: Nincs kategorizálva | Hozzászólás most!

Alberty István köszönet nyílvánítása

Kedves Barátaim! Ezúton köszönöm együttérzéseteket, melyet a feleségem elhunyta alkalmából felém és családom felé tolmácsoltatok. Köszönöm a felénk áradó szeretett, mellyel enyhítettétek fájdalmunkat! Alberty István Related Images:

Kategória: Közérdekű | Hozzászólás most!

Péntek Petronella temetése

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Péntek Petronella (született: Mészáros Petronella) elhunyt. Szeretett halottunk temetése 2011. január 21-én (szombaton) 11 órakor lesz a Sárosdi temetőben. Related Images:

Kategória: Tájékoztatás, Temetés | Hozzászólás most!

Alberty Istvánné búcsúztatása

Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt Alberty Istvánné. Búcsúztatása 2011. január 13-án a Mindenszentek plébánia Farkasréti templomában (Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 139.) lesz 11 órakor. A hozzátartozók kérik a megjelenőket, hogy csak egy szál csomagolatlan virágot hozzanak maximum. Az egyesület nevében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tájékoztatás, Temetés | Hozzászólás most!