2011. április hónap bejegyzései

Májusi szerkesztőbizottsági gyűlés

2011. május 25-én 15 órai kezdettel tartanánk a következő szerkesztőbizottsági gyűlést a Budapest, Ceglédi út 30. III. emeleti tárgyalóban. Témák: – eddig végzett munka áttekintése – a készülő könyv tartalomjegyzékének összeállítása Kérjük, a könyvel kapcsolatos javaslatokat, illetve a jelenlétet a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felhívás, Közérdekű, Rendezvény, Tájékoztatás | Hozzászólás most!

Szerkesztőbizottsági ülés

A következő szerkesztőbizottsági gyűlés 2011. április 27-én lesz 15 órakor a 1107 Budapest, Ceglédi út 30. III/45. számú tárgyalóban. Related Images:

Kategória: Felhívás, Rendezvény | Hozzászólás most!

Elnökségi ülés emlékeztető

2011.04.13-án tartott elnökségi ülés emlékeztetője Emlékeztető 2011.04.13 Related Images:

Kategória: Dokumentumok, Közérdekű | Hozzászólás most!

Buszkirándulás

Tájékoztatjuk a HSHE tagságát, hogy 2011. június 4-én buszkirándulást szervezünk, melynek útvonala: Budapest – Nagyvázsony – Taljándörögd – Balatonudvari – Budapest Kérjük, hogy aki részt kíván venni ezen a Hírközlési Múzeumi Alapítvánnyal közös kiránduláson, legkésőbb május 15-ig jelezze részvételét a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tájékoztatás | Hozzászólás most!

Balatonudvari tájékoztatás

Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy a 2010 november 26-i bejegyző határozat értelmében a Hálózatépítők Szakszervezeti Bizottsága 2011. március 8-án a Balatonfüredi Körzeti Földhivatal értesítése szerint a határozat jogerőre emelkedett, mely szerint elbirtoklással visszaszereztük jogos tulajdonunkat. A tájékoztatást adták: Oldal Ferencné … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Tájékoztatás | Hozzászólás most!